Produkt již není dostupný

Popis produktu

Dětská postýlka 120x60 se zásuvkou a kolečky DREAMY
- Poutavý design postýlky inspirovaný indiánskou kulturou. Vyrobena z bukového dřeva v neutrálních odstínech šedé nebo bílé barvy.
- Podporuje vývoj vašeho dítěte - nábytek má rám tipi. Můžete na něj zavěsit plyšové medvídky nebo dětské kolotoče, abyste vizuálně stimulovali své dítě a rozvíjeli jeho motorické schopnosti.
- Organizace a pořádek v pokoji - náš nábytek vám pomůže udržet v pokoji vašeho dítěte pořádek. Dreamy má výsuvnou zásuvku pro uložení lůžkovin, polštářů, oblečení nebo dětských doplňků.
- Mobilita a pohodlí - pokud budete chtít postýlku přemístit do jiné místnosti, nemusíte se s tím namáhat. Tato dětská postýlka má 4 kolečka, takže můžete nábytek snadno přemístit na jakékoli místo v domácnosti.
- Bezpečnost - bezpečnost vašeho dítěte je vždy naší nejvyšší prioritou. Tato dětská postýlka je vyrobena z kvalitních materiálů v souladu s nejpřísnějšími evropskými normami kvality a bezpečnosti.

Vaše děťátko stráví v postýlce většinu svých prvních let života. Proto jako rodič chcete najít bezpečnou a odolnou postýlku. Samozřejmě by také měla ladit s interiérem dětského pokoje a domácnosti.
Naštěstí pro vás máme postýlku, která všechna tato kritéria splňuje. Naše buková postel inspirovaná týpí promění pokoj vašeho dítěte v rozkošnou malou indiánskou vesničku během okamžiku.
Na rám můžete zavěsit dětské kolotoče, bambulky nebo plyšové medvídky, aby se vaše dítě uvolnilo a zároveň podpořilo rozvoj svých motorických schopností. Výzkumy ukazují, že první měsíce života kojence jsou klíčové, pokud jde o rozvoj smyslů. Chovejte se ke svému dítěti maximálně citlivě a nechte ho užívat si pohled na různé tvary, textury a barvy.
Celý rám je vyroben z přírodního bukového dřeva. Zásuvka ve spodní části postýlky nabízí dostatek prostoru pro uložení lůžkovin, oblečení, hraček, polštářů nebo doplňků vašeho dítěte.
Postýlka má také 4 kolečka, která lze zaaretovat, aby se postýlka nepohybovala. Díky neutrálnímu barevnému provedení je tato postýlka vhodná pro chlapce i dívky.

Stále nejste rozhodnuti?
Zde jsou další důvody, proč si vybrat dětskou postýlku Dreamy:
- Rozměry: 163 cm (výška) x 127 cm (šířka) x 65 cm (hloubka)
- Snadná montáž a srozumitelný návod se všemi potřebnými součástmi
- Vyrobeno z odolných materiálů
- Doplní stávající moderní nebo rustikální dekor
- Ideální dárek pro novopečené rodiče k Vánocům, narozeninám nebo dětské oslavě.
- Dětská postýlka má tři úrovně výšky matrace a tři výsuvné příčky, takže ji můžete používat po mnoho let!

.

Kód52216
Barva
Šedá
Vhodné pro
Pro všechny
Motiv
Bez motivu
Značka
.
Materiál
Dřevo
Typ
Se šuplíkem