8 396 Kč
Skladem Doručíme 2. 4.

Popis produktu

Komoda se šuplíky a přebalovacím pultem NORDIK s prvky z jasanového dřeva je nábytek navržený s ohledem na děti a rodiče. Jedná se o funkční nábytek, který kombinuje praktická řešení a moderní design.
Komoda je vyrobena z kvalitní laminované desky, zatímco jeden z předních panelů šuplíku, prvky přebalovacího pultu a nožky jsou z jasanového dřeva, což ji dodává charakteristický vzhled a zajišťuje trvanlivost a odolnost proti poškození.
Komoda má 3 šuplíky a 3 otevřené police, což poskytuje mnoho místa pro ukládání věcí potřebných během péče o dítě, jako jsou pleny, kosmetika nebo oblečení. Přebalovací pult s kulatými horními dřevěnými lištami umožňuje rodičům pohodlné a bezpečné přebalování dítěte. Přebalovací pult lze demontovat, když dítě z něj vyroste. Přebalovací pult může být umístěn zleva nebo zprava podle rodičova uvážení. Je vyroben v souladu s evropskými standardy a bezpečnostními normami.
Když dítě vyroste, lze přebalovací pult snadno demontovat, což nezanechává na komodě žádné stopy. Díky tomu bude nábytek sloužit mnoho let.

Vnějsí rozměry:
Komoda s přebalovacím pultem:
délka: 102 cm
šířka: 76,5 cm
výška: 102,5 cm

Komoda bez přebalovacího pultu:
délka: 102 cm
šířka: 41,5 cm
výška: 94,5 cm

Rozměry šuplíků:
šířka: 68 cm
hloubka: 32,5 cm
výška: 18 cm

Materiál a provedení:
Nízké nožky komody o tloušťce 18 mm tvoří stabilní základnu z jasanového dřeva. Všechny dřevěné prvky jsou ošetřeny bezbarvým lakem bezpečným pro zdraví dítěte. Ostatní části komody na šikmých nožkách jsou z bílé laminované desky o tloušťce 18 mm - snadno se čistí. Ve šuplících jsou použity kuličkové výsuvy s tichým zavíráním - na tlak. Průhledná barva laku zdůrazňuje sytost dřevěných barev a podtrhuje jeho kresbu.

Kód52119
Barva
Bílá
Vhodné pro
Pro všechny
Motiv
Bez motivu
Značka
.
Kolekce
Nordic

Další produkty z kolekce Nordic