Baby Mix logo
Novinka
1 091 Kč
Skladem Doručíme 1. 10.

Popis produktu

Odrážedlo Baby Mix Traveller je navrženo s ohledem na potřeby nejmenších jezdců. Spojuje ergonomický design s praktickými funkcemi, aby poskytlo zábavný a bezpečný zážitek při učení jízdy. Toto odrážedlo je ideální pro děti ve věku od 2 do 4 let a představuje skvělý začátek pro rozvoj rovnováhy, motorických dovedností a koordinace pohybů, což usnadňuje přechod na klasické kolo.

Klíčové vlastnosti:
- Ergonomický rám: Pevný ocelový rám zajišťuje dlouhou životnost a jeho ergonomický tvar poskytuje bezkonkurenční pohodlí a podporuje správné držení těla během jízdy.
- 12" EVA pěnová kola: Tato moderní, proti propíchnutí odolná kola účinně tlumí nárazy, což zajišťuje plynulou a příjemnou jízdu. Kola jsou navíc bezúdržbová, takže rodiče nemusí řešit jejich nafukování.
- Nastavitelný komfort: Měkké a ergonomicky tvarované sedlo je výškově nastavitelné od 36 cm do 42 cm, což umožňuje růst spolu s dítětem. Polstrování sedla navíc zvyšuje pohodlí i při delších jízdách.
- Bezpečný úchop: Protiskluzové rukojeti z TPE (Termoplastický elastomer) jsou hypoalergenní a zajišťují pevný a pohodlný úchop pro malé ruce. To přispívá k bezpečnosti a jistotě malých jezdců.
- Plynulé ovládání: Řídítka i kola jsou vybavena ložisky, což zajišťuje snadné řízení a plynulý jízdní zážitek.

Výhody balančních kol:
Jízda na odrážedle jako je Baby Mix Traveller je skvělým způsobem, jak děti rozvíjejí své fyzické dovednosti. Posiluje rovnováhu, buduje svaly nohou a zlepšuje motorickou koordinaci. Kromě toho je to výborná příprava na jízdu na šlapacím kole, díky které bude přechod na klasické kolo přirozený a snadný.

Bezpečnost na prvním místě:
Bezpečnost je klíčovým prvkem designu odrážedla Baby Mix Traveller. Nízká hmotnost (2,7 kg) usnadňuje přenášení jak rodičům, tak dětem. Díky nízké poloze sedla mohou děti vždy dosáhnout nohama na zem, což zajišťuje stabilitu a jistotu. Navíc odrážedlo splňuje přísné evropské bezpečnostní normy.

Stylový design:
Baby Mix Traveller nejen skvěle funguje, ale také výborně vypadá. Je k dispozici ve výrazné kombinaci dvou barev, které jistě osloví malé jezdce, kteří se chtějí odlišit.

Specifikace:
- Rozměry: Délka 72 cm | Šířka 48 cm | Výška 58 cm
- Šířka řídítek: 48 cm
- Výška sedla: Nastavitelná od 36 cm do 42 cm
- Maximální zatížení: 20 kg
- Hmotnost: 2,7 kg (3,3 kg s kartonovým obalem)
- Rozměry kartonu: 61x17x27 cm

Kód56303
Barva
Černá
Vhodné pro
Pro všechny
Značka
BABY MIX
Materiál
Kov
Doporučený věk
od 2 let
Vodící tyč
Bez vodící tyče
Nosnost
Do 20 kg
Typ kol
Tvrzená pěna

Dostupné i v těchto barevných variantách