291 Kč (388 Kč)
Skladem Doručíme 1. 4.

Popis produktu

Obrázek na skládačce znázorňuje zvířata žijící v zoologické zahradě.
Sada obsahuje 48 očíslovaných dílků - skládaček plus podložku s kopií obrázku, která menším dětem usnadňuje skládání puzzle. Puzzle také pomohou dětem naučit se logickému myšlení, zlepší jejich paměť, podnítí jejich představivost a také obohatí jejich slovní zásobu a zlepší koordinaci ruka-oko.
Po složení puzzle lze děti vyzvat, aby obrázek popsaly vlastními slovy.

Skládačky jsou ideální nejen pro batolata... Jsou také vynikající pomůckou pro ergoterapii a logopedii. Hodnota skládání puzzle je nezpochybnitelná. Dřevěné puzzle od společnosti Viga je odolná, k přírodě šetrná, barevná a zároveň bezpečná hračka - vyrobená z nejkvalitnějšího dřeva - pokrytá bezpečnými barvami, které zajišťují naprostou bezpečnost nejmenších uživatelů.
Celá hračka je vyrobena z bukového dřeva a natřena netoxickými barvami v tlumených barvách, které upoutají pozornost a povzbudí ke hře a zároveň poskytnou spoustu zábavy.

Naší prioritou je bezpečnost dětí a nejvyšší kvalita hraček, proto dbáme na to, aby barvy, které používáme k natírání našich hraček, byly netoxické a splňovaly bezpečnostní normy (EN71 a ASTM).

Tato hračka je vhodná pro děti starší 24 měsíců.

Rozměry výrobku: 1,5 x 2,5 cm:
D: 400 mm x Š: 300 mm x V: 10 mm.
Rozměry balení:
D: 400 mm x š: 340 mm x v: 10 mm.

Kód52026
Barva
Multicolor
Vhodné pro
Pro všechny
Značka
Viga
Materiál
Dřevo
Doporučený věk
od 2 let

Dostupné i v těchto barevných variantách