221 Kč
Skladem Doručíme 1. 4.

Popis produktu

Od nejútlejšího věku dítěte je důležité podporovat jeho vývoj utvářením základních myšlenkových procesů. Jejich správný vývoj v tomto období je zárukou pozdějšího úspěchu v dospělosti. Jedním ze způsobů, jak spojit hru a učení, je skládání puzzle. Vědecké studie potvrzují, že děti, které si hrají na skládačky, mají později lepší prostorové dovednosti.

Tato krásná skládačka ve tvaru slona je jednoduchá plochá skládačka, která u malých dětí od útlého věku stimuluje logické myšlení.

Dílky skládačky jsou opatřeny dřevěnými kolíčky, díky nimž batole snadno uchopí skládačku do ruky a umístí ji na správné místo na dřevěném podkladu. Jedná se o jeden z nejlepších způsobů, jak procvičovat soustředění a koordinaci ruky a oka.
Tato hra pomáhá rozvíjet motorické schopnosti a logické myšlení dítěte tím, že kombinuje hru s učením. Společná hra nejlépe rozvíjí představivost, která je v tomto věku tak důležitá, a zároveň dítě dokonale připravuje na budoucí předškolní vzdělávání.

Celá sada je vyrobena z bukového dřeva a natřena netoxickými barvami v tlumených barvách, které uspokojí každého uživatele a poskytnou spoustu zábavy.

Společnost Viga má více než 20 let zkušeností a ví, jak vyrábět hračky té nejvyšší kvality. Naší prioritou je bezpečnost dětí, proto dbáme na to, aby barvy, které používáme k natírání našich hraček, byly netoxické a splňovaly bezpečnostní normy (EN71 a ASTM).
Tato hračka je vhodná pro děti ve věku od 18 měsíců.

TECHNICKÉ ÚDAJE:
Rozměry balení: délka 300 mm x výška 225 mm x šířka 24 mm.
Hrubá hmotnost: 0,4 kg

Kód52034
Barva
Multicolor
Vhodné pro
Pro všechny
Značka
Viga
Materiál
Dřevo
Doporučený věk
od 18 měsíců

Dostupné i v těchto barevných variantách