4 979 Kč (7 112 Kč)
Skladem Doručíme 22. 4.

Popis produktu

Divadélko - kompletní sada + hrazdička bez doplňků Kenny 1,5-2 roky. Originální Kenny hrazdička není jen neopomenutelnou pomůckou pro stimulaci psychomotorického vývoje dítěte do 1 roku, ale je využitelná i jako jeviště pro malá velká domácí představení. Kromě kouzelných postaviček a kulis je součástí i inspirace pro vaši první divadelní hru, fantazii se ale meze nekladou a vaše dítě si časem samo bude schopno vykonstruovat vlastní příběhy a rozvíjet svou imaginaci. To zlepší nejen jeho schopnost řeči, ale vyprávěcí dovednosti, artikulaci, jemnou motoriku, empatii atd.
Oblouk nad dítětem i způsob ukotvení stabilizačních opor z kulatiny po stranách, jsou vyvinuty a vyrobeny českou světoznámou společností na ohýbaný nábytek - TON, a. s.
Také systém dřevěných závěsných prvků je vyroben opět českou firmou - dřevěné hračky Sýkora-Dřevos.
Kenny Hrazdička má aktuální certifikát o zdravotní nezávadnosti a bezpečnosti hračky, který vydal Technický a zkušební ústav. Certifikované výrobky jsou ve shodě se specifikovanými normami a odpovídají ČSN EN 71, č.1–3 o nezávadnosti a bezpečnosti a Vyhlášce MZ ČR č.84/2001 Sb. Kompletní set dřevěného divadélka.
V sadě naleznete:
- 1 x hrazdička (bez dětských doplňků)
- 1 x deska k divadélku včetně koberečku
Divadélko na 2 pohádky:
- 1 x oboustranná kulisa pohádky - Krávy, krávy, Když jsem já sloužil to první léto...
- 1 x oboustranný text k pohádkám
- 24 ks postaviček - dřevěné oboustranné ručně malové postavičky, zvířátka na šňůrce
Seznam postaviček:
(kluk, holka, volek, kravička, telátko, slepička, kohoutek, vrána, kuře, had, ovečka, rybka, žabka, koza, zajíc, oslík, kačka, kočka, pes, husa, koník, prasátko, ježek, boty) vhodné por děti od 1,5-2 roky. Český výrobek. Obrázkový návod na použití stáhnete zde.

Kód45467
Barva
Béžová
Vhodné pro
Pro všechny
Značka
Eva Kiedroňová
Materiál
Dřevo
Doporučený věk
od 9 měsíců