352 Kč
Skladem Doručíme pozítří

Popis produktu

Vzdělávací pyramida od společnosti Viga je klasická hračka pro nejmenší, která vašemu dítěti poskytne zábavnou, zajímavou a kreativní hru. Sada v pastelových barvách obsahuje 6 diskových kostek různých velikostí, včetně jedné ve tvaru medvědí hlavy. V základně je kolík, na který se dílky nasazují. Tato hračka je ideální pro batolata, která začínají stavět věže z kostek. Pyramida podporuje rozvoj koordinace ruka-oko, logického myšlení a navíc podporuje učení rozpoznávání barev. Zde je třeba zdůraznit vzdělávací hodnotu pyramidy s medvědem.

Celá řada hraček POLAR BEAR byla společností VIGA vytvořena tak, aby splňovala očekávání rodičů a dětí v oblasti zlepšování procesu jejich rozvoje prostřednictvím hry. Celá řada je vyrobena z bukového dřeva a natřena netoxickými barvami v "polárních" barvách, které potěší každého uživatele a poskytnou mu spoustu zábavy.

Naší prioritou je bezpečnost dětí a nejvyšší kvalita hraček, proto dbáme na to, aby barvy, které používáme k natírání našich hraček, byly netoxické a splňovaly bezpečnostní normy (EN71 a ASTM).

Tato hračka je vhodná pro děti starší 24M+.

Rozměry výrobku: D: 82 mm x Š: 82 mm x V: 130 mm
Rozměry kartonu: 130 x 130 mm: D: 128 mm x Š: 90 mm x V: 178 mm.

Kód51575
Barva
Multicolor
Vhodné pro
Pro všechny
Značka
Viga
Materiál
Dřevo
Doporučený věk
od 2 let