167 Kč (222 Kč)
Skladem Doručíme 23. 4.

Popis produktu

Barevné puzzle od společnosti Viga ze série JAK TO ROSTE... Tentokrát je v hlavní roli krásný a barevný motýl, který nás provede svým dospíváním. Náš motýl je maličký... vylíhl se z vajíčka. Stane se z něj malá housenka, kterou můžeme potkat na každé jarní procházce v parku. Pak se naše nenápadná housenka promění v kuklu a následně ukáže svou krásu v podobě barevného motýla.

Skládačka navíc děti seznámí s barvami, pomůže jim procvičit soustředění, rozvíjet kreativitu a logické myšlení tím, že spojí hru s učením. Každá fáze skládačky skrývá jiné dobrodružství z růstu motýla a podpoří poznávání světa. Zvedněte ji a podívejte se, jaké překvapení na vás čeká.
Dílky skládačky jsou ideální pro malé ručičky, takže učení se nikdy neomrzí. Takové cvičení je výbornou přípravou na budoucí předškolní vzdělávání i na společné hraní s dítětem.

Celá sada je vyrobena z bukového dřeva a natřena netoxickými barvami v zářivých barvách, které upoutají pozornost a povzbudí ke hře a zároveň poskytnou spoustu zábavy.
Naší prioritou je bezpečnost dětí a nejvyšší kvalita hraček, proto dbáme na to, aby barvy, které používáme k natírání našich hraček, byly nezávadné a splňovaly bezpečnostní normy (EN71 a ASTM).

Tato hračka je vhodná pro děti starší 3 let.
Rozměry výrobku: 1,5 x 2,5 cm:
Délka: 180 mm x výška: 13 mm x šířka: 180 mm.

Kód51608
Barva
Multicolor
Vhodné pro
Pro všechny
Značka
Viga
Materiál
Dřevo
Doporučený věk
od 3 let