97 Kč
K dodání do 5 dnů Doručíme 16.5.

Popis produktu

CHICCO PHYSIO SOFT je zcela měkký ortodontický dudlík, který je navržen tak, aby podporoval správný vývoj úst dítěte od narození.
Byl vyvinut ve spolupráci s vědeckým výborem Italské ortodontické společnosti (SIDO) a jeho vytvoření je výsledkem několikaletého výzkumu lékařských odborníků a zkušeností matek prováděného s cílem vyvinout ideální dudlík, který nenarušuje přirozený vývoj dítěte.
Dudlík Chicco Orthodontic System® stimuluje funkčně-anatomický vývoj patra, jazyka a chrupu dítěte a také podporuje a povzbuzuje přirozený sací reflex. Díky svému anatomickému designu se přizpůsobuje tvaru úst dítěte a správně stimuluje funkci sání. Základna dudlíku je tenká a měkká, pro správné uzavření úst, což předchází problémům se zuby. Měkký štít dudlíku, připomínající mateřský prs, zvyšuje pocit pohodlí dítěte a umožňuje mu pohodlnou polohu úst při sání. Prohloubení na hlavičce dudlíku je tvarováno směrem nahoru stejně jako jazyk, což zajišťuje jeho přirozenou polohu a správný tlak na patro. Drobné vlnovky na špičce dudlíku se podobají dětskému patru a umožňují dítěti tlačit jazyk dopředu správnou silou při sání a polykání. Kroužek umístěný na úzkém konci dudlíku masíruje dásně a poskytuje úlevu během citlivé fáze prořezávání zoubků. Ve štítu jsou otvory, které zajišťují proudění vzduchu a zabraňují stagnaci slin. Dudlík je celý vyroben z velmi měkkého, vysoce kvalitního silikonu bez zápachu pro co největší pohodlí dítěte ve dne i v noci.
Nejnovější kolekce dudlíků CHICCO PHYSIO SOFT, byla obohacena o takzvaný "MUM EFFECT", tedy speciální, mimořádně jemnou povrchovou úpravu štítu a špičky dudlíku, která na dotek připomíná jemnou pokožku maminčina prsu.

Kódmr-x2-000168
Značka
CHICCO