100%
průměr z 2 hodnocení
2 (100%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
zobrazit všechna hodnocení a informace o jejich zdroji
Produkt již není dostupný

Popis produktu

Praktický golfový kočárek CARETERO Alfa přináší ideální řešení pro ty, kteří hledají lehký a jednoduchý kočárek za výhodnou cenu. Kočárek má kompaktní rozměry, přesto nabízí velké a pohodlné opěradlo s komfortním polštářkem. Opěradlo lze plynule regulovat, díky čemuž jej lze přizpůsobit potřebám dítěte. Tento snadno ovladatelný kočárek má konstrukci založenou na lehkém a odolném rámu a je vyroben z kvalitních a odolných materiálů. Ideální pro každodenní použití a odolávání vnějším vlivům. Kočárek nabízí mnoho vychytávek – praktický pásek na přenášení, stříška s okénkem, koš na nákupy či 5-bodové bezpečnostní pásy. Charakteristika: - určeno pro děti od 6 měsíců (do 15 kg) - ultralehká konstrukce - velice kvalitní materiály, díky čemuž kočárek odolává vnějším vlivům - kompaktní rozměry po složení umožňují snadné přenášení a přepravu - intuitivní systém skládání s blokací - pohodlná opěrka zad s integrovaným polštářkem - kvalitní pěnové rukojeti - plynulá regulace opěradla - přední dvojitá otočná kolečka o průměru 15 cm s možností blokace otáčení - zadní dvojitá kolečka o průměru 15 cm s nezávislými brzdami - praktický koš na nákupy - 5-bodové bezpečnostní pásy s měkkými chrániči - odnímatelné madlo - velká skládací stříška s okýnkem - praktický pásek na přenášení - v souladu s normou EN 1888
Kód23386
Barva
Černá
Vhodné pro
Pro všechny
Motiv
Bez motivu
Značka
Caretero
Max. nosnost
15 kg
Polohovatelnost
Polohovatelné
Nánožník
Bez nánožníku
Kolekce
Caretero Alfa

Hodnocení produktu zákazníky: 100%

2 (100%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
informace o zdroji hodnocení
František L. (hodnoceno 22. 10. 2018)
Karetero Alfa je naprosto skvělý, šikovný, lehký, snadno se rozkládá a skládá. Všechno funguje podle specifikace v popisu. Výborný na komplikované přesuny jako alternativa k relativně těžkému sporťáku. Jistě by se dal najít lepší golfový kočárek, ale pro očekávané využítí na Alfě nic nechybí. Možná by mohl mít pevnější vložku pod zády.
Frantaservis L. (hodnoceno 18. 10. 2018)
Golfový kočárek CARETERO Alfa je přesně to co hledáte pro kratší vyjížďky, nebo, když mrňouska náhle bolí nožičky :o) jako alternativa tam, kde klasický sporťák překáží. Nic mu nechybí, všechno funguje v souladu s popisem dokonale. Rozložení a složení je jednoduché jako u deštníku. V této cenové relaci je kvalita a výbava kočárku překvapivě nadstandardní a hlavně je na rozdíl od mnoha dražších pohotový, skladný a lehký, tak jak má 'Golfáč' být. Dobrá volba, doporučuji.