7 699 Kč (9 058 Kč)
Skladem Doručíme 30. 4.

Popis produktu

Masívní dřevěná postýlka Principal byla vytvořena s ohledem na rodiče, kteří chtějí svému dítěti zajistit nejvyšší úroveň bezpečnosti, a přitom oceňují promyšlený design a funkcionalitu. Postýlku jsme vyrobili z masívního dřeva, díky čemuž je pevná a neuvěřitelně odolná. Univerzální design zaručuje, že se postýlka hodí jak pro chlapce, tak pro dívky.

Postýlka je k dispozici v univerzální velikosti 140×70 cm. Produkt je ideální volbou pro novorozence a kojence, stejně jako pro starší děti, dokonce i pro ty v předškolním věku. Díky regulaci polohy matrace a možnosti vyjmutí části tyčí, můžete rychle a snadno přeměnit postýlku pro novorozence na postel pro dítě. Po snížení matrace a odstranění předních tyčí může postýlka sloužit jako pohodlná sofa.

Spolu s postýlkou získáte pohodlnou matraci o tloušťce 8 cm, kterou můžete upevnit ve dvou různých výškách. Matraci jsme ideálně přizpůsobili tvaru postele, což zajišťuje nejvyšší pohodlí při spaní a sedání.

Moderní a elegantní dětský pokoj je jedním z nejpopulárnějších trendů v posledních několika letech. Naše dřevěná postýlka pro děti se skvěle hodí k této módní vlně. Jednoduchá, elegantní konstrukce z lakovaného dřeva a přírodní borovice (nohy) dělají z nábytku skvělý doplněk pro klasický styl interiéru i do dětského pokoje ve skandinávském stylu. Postýlka je k dispozici v černé a bílé barvě.

Hlavní vlastnosti postýlky:
- Naše 2v1 postýlka byla vyrobena podle bezpečnostních norem EN pro výrobky pro děti. Je tedy plně bezpečná pro vaše děťátko.
Výrobek je ručně lakovaný vodními barvami, což je zcela bezpečné pro kojence, děti i dospělé.
- Postel je vybavena vysouvacími tyčemi, díky čemuž poskytuje různé funkce – od postýlky pro novorozence přes postel pro batolata až po pohodlnou pohovku.
- Produkt umožňuje umístění matrace ve dvou různých výškových úrovních. Horní úroveň je vhodná pro novorozence a kojence. Dolní úroveň je ideální volbou pro batolata - jako doplněk postele nebo pohovky.
- Při výběru naší postele pro děti obdržíte také pohodlnou matraci optimální tloušťky. Nemusíte tedy hledat matraci sami - od nás získáte kompletní sadu.
- Každý detail konstrukce postele jsme navrhli s ohledem na bezpečnost dětí. Zaoblené rohy omezují možnost zranění a speciální zabezpečení bariéry z vnější strany brání novorozenci v posteli otevření bariéry.
- Postel Principal se ideálně hodí jako součást promyšlené dětské ložnice. Estetické provedení a lehká konstrukce na borovicových nožkách zajišťují, že nábytek bude skvěle vypadat i v ložnici rodičů nebo v obývacím pokoji.

Technické údaje:
vnitřní rozměry: 140×70 cm
vnější rozměry: 144×74 cm
výška: 90 cm
tloušťka matrace: 8 cm

Kód52188
Barva
Bílá
Vhodné pro
Pro všechny
Motiv
Bez motivu
Značka
.
Materiál
Dřevo
Typ
Luxusní

Dostupné i v těchto barevných variantách