1 105 Kč
Skladem Doručíme 1. 4.

Popis produktu

Multifunkční hnízdečko pro miminko New Baby La Natura je velmi praktický pomocník pro rodiče, kteří chtějí svému dítěti poskytnout pohodlné a bezpečné místo k odpočinku. Navozuje miminkům pocit bezpečí a děťátko se tak cítí spokojeně jako u maminky v bříšku. Miminku se daleko lépe usíná a je klidnější.
Chrání jej před pádem nebo skutálením. Je vyrobeno z bezpečných materiálů a je vynikajícím pomocníkem pro první měsíce života miminka.
Je také ideální také pro starší děti, kdy se stává ideálním místem pro hraní, ležení na bříšku nebo první cviky – zvedání hlavy nebo chrastítka ležícího v jeho dosahu. Po rozvázání šňůrky jej můžete použít jako přebalovací podložku.
Ať už je hnízdečko svázáno nebo rozvázáno, zachovává si svůj tvar a okraje se nehroutí.
Hnízdečko je vyráběno z kvalitních a bezpečných materiálů, které jsou odolné vůči opotřebení a zároveň neškodné pro zdraví novorozence. Konstrukce hnízdečka je navržena tak, aby byla stabilní a bezpečná, a to i při intenzivním používání.
Je vhodné pro děti od narození do 3 měsíců.

Složení: svrchní materiál: 100% bavlna, výplň: antialergické vlákno
Rozměry: vnější: cca 88x50 cm, vnitřní: 65x33 cm

Klademe důraz na kvalitu a zpacování, proto jsou produkty značky New baby ušity z kvalitních a certifikovaných materiálů, které nepouští barvu, a nevyvolávájí alergické reakce.

Vyrobeno v EU

Kód51618
Barva
Zelená
Vhodné pro
Pro všechny
Dle složení
100% bavlna, 100% polyester, antialergické vlákno
Dle příležitosti
Klasické
Motiv
Jiný
Značka
NEW BABY
Rozměr
77x48 cm
Kolekce
New Baby Harmony
Krajka
Bez krajky

Dostupné i v těchto barevných variantách

Další produkty z kolekce New Baby Harmony