430 Kč
Skladem Doručíme pozítří

Popis produktu

Měkký přebalovací podložka pro děti New Baby je praktickým doplňkem do dětského pokoje, který zajistí nejen pohodlí, ale také vhodné hygienické podmínky a bezpečnost při přebalování miminka. S ohledem na potřeby rodičů a pohodlí dětí byl navržen tak, aby splňoval nejvyšší standardy kvality.
S rozměry 49x70 cm nabízí tento přebalovací podložka dostatečný prostor pro miminko při každodenních přebalovacích rituálech. Tento produkt je vhodný pro děti od narození do přibližně 12 měsíců věku, s maximální hmotností 11 kg, takže je ideální pro většinu miminek.
Měkký přebalovací podložka New Baby vyrobený z nejkvalitnějších materiálů zajišťuje maximální bezpečnost pro vaše dítě. Podložka neobsahuje ftaláty a jiné škodlivé látky.
Přebalovací podložka je ve čtyřech vzory variantách, což umožňuje přizpůsobit jej uspořádání dětského pokoje a osobním preferencím. Díky tomu plní přebalovací pult nejen své praktické funkce, ale také esteticky zapadá do okolí.
Měkký přebalovací podložka New Baby je nejen praktický, ale také funkční a bezpečný výrobek, který usnadňuje každodenní péči o dítě. Díky němu se každé přebalování stává jednodušším a pohodlnějším pro miminko i rodiče.

Produkty značky New Baby jsou certifikované a splňují evropské normy

Kód56161
Barva
Multicolor
Vhodné pro
Pro všechny
Motiv
Květinky
Značka
NEW BABY
Produktová řada New Baby
Standard

Dostupné i v těchto barevných variantách