2 244 Kč (2 992 Kč)
Skladem Doručíme pozítří

Popis produktu

SMART lehátko New Baby je nový a chytrý společník pro Vaše miminko.
Bezpečí a Pohodlí pro Vaše Miminko: Elektrické lehátko New Baby je navrženo pro poskytování nejvyššího pohodlí a bezpečnosti pro miminka od narození až do 9 kg. S dostatečně velkou plochou pro odpočinek a 5 bodovým bezpečnostním pásem, toto lehátko je ideální volbou pro rodiče, kteří hledají bezpečné a pohodlné řešení pro své děti.
Inovativní Detektor Pohybu: Co odlišuje elektrické lehátko New Baby od ostatních, je jeho pokročilý detektor pohybu. Tato chytrá funkce automaticky detekuje pohyb a pláč vašeho miminka, aktivuje houpání a pomáhá tak uklidnit vaše dítě bez vaší přítomnosti. Tato SMART technologie zajišťuje, že lehátko reaguje na potřeby vašeho miminka v reálném čase, poskytující pohodlí a uklidnění, kdykoliv je to potřeba.

Přizpůsobivé Houpání pro Uklidnění Miminka: Nabízíme 5 rychlostí houpání, které lze přizpůsobit podle potřeb vašeho miminka, a zajistit tak nejpříjemnější zážitek. Houpání ze strany na stranu je navrženo tak, aby napodobovalo přirozené kolébání, které miminko uklidňuje.

Zábava a Relaxace: S 12 melodiemi a 5 zvuky přírody, spolu s 2 závěsnými hračkami, bude vaše miminko vždy zabavené a uvolněné. Stříška a moskytiéra přidávají další vrstvu ochrany a pohodlí.

Snadné a Intuitivní Ovládání: Dotykový ovládací panel umístěný na přední straně lehátka zajišťuje, že ovládání je intuitivní a snadné pro každého rodiče. S časovačem, adaptérem a možností nastavení polohy lehátka, bude vždy přizpůsobeno vašim potřebám i potřebám vašeho miminka.

Rozměry a Váha: Lehátko má kompaktní rozměry (50 x 16,5 x 52 cm) a váží pouze 5 kg, což z něj činí snadno přenosné a vhodné pro každou domácnost.

Materiál: Vyrobeno z 100% polyesteru, což zajišťuje snadnou údržbu a dlouhou životnost.

Kód53462
Barva
Šedá
Vhodné pro
Pro všechny
Značka
NEW BABY
Typ
S vibrací
Max. nosnost
9 kg